Dioraphte Literatour Prijs + Win-actie

Lieve lezers, Vorige week zijn de genomineerde van de Diorapthe Literatour Prijs bekent gemaakt. Zoals je kunt zien is een van mijn lievelingsboeken is genomineerd!

Eleanor & Park van Rainbow Rowell

Naast de juryprijs, is er ook nog een publieksprijs. Het publiek kan van maandag 23 maart tot en met vrijdagochtend 27 maart (12.00 uur) stemmen op zijn of haar favoriete boek. Ik hoop heel erg dat Eleanor & Park wint! Natuurlijk zijn er ook andere toffe boeken genomineerd maar ik vind Eleanor & Park echt geweldig.

E&P nominaties

Ben jij het met mij eens en vind je dat Eleanor & Park de publieksprijs moet winnen stem op dit fantastische boek! Dit kun je doen door HIER te klikken.

Natuurlijk wil ook Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Young Adult boeken dat Eleanor & Park wint. Daarom mag ik in samenwerking met Best of YA onder iedereen die stemt dit geweldige boek weggeven!

Winnen is heel simpel. Stem via bovenstaande link op Eleanor & Park, laat in de comment een reactie achter dat je gestemd hebt vul een geldig e-mail adres in en maak kans!

Vergeet ook vooral onze Facebook pagina niet te liken voor een klein beetje extra kans.

Meedoen kan tot 27 maart 12:00.Β  eleanor-&-park3 kopie Liefs, Marjolein

42 gedachtes over “Dioraphte Literatour Prijs + Win-actie

 1. Hoewel ik zelf het boek (nog) niet gelezen heb hoor ik zoveel positieve reacties. Iedereen is lyrisch over dit boek. Ik heb dus gestemd op dit boek in de verwachting dat het inderdaad geweldig is. Dat moet haast wel als zoveel mensen het als lievelingsboek hebben. Als ik win leg ik er alles voor op zij en ga het meteen lezen, zodat ik er dan echt zelf over mee kan praten.
  Groetjes Ans Stier (stiertjestier@hotmail.com)

 2. al heb ik het boek zelf nog niet gelezen maar alle recensies er over zijn erg leuk dus wil ik graag een kans maken en ik volg jullie ook op facebook en twitter

 3. Pingback: YA Boekenweek | Books & Tea corner

 4. Pingback: De allereerste YA boekenweek | Serendipity Books

 5. Ik maak graag kans op dit boek.
  Ik heb maandag reeds gestemd op Eleanor & Park.
  Zelf heb ik het boek nog niet gelezen, maar ik merk dat alle bloggers er superenthousiast over zijn, dus ik doe mee πŸ™‚

 6. Ik doe graag mee, Liefde is van alle tijden en van alle mensen, en doorstaat vele problemen. Dat maakt het boek zo aantrekkelijk.

 7. Ik heb hem zelf nog niet gelezen, maar wil hem wel erg graag hebben.

  Ik heb er natuurlijk even m’n stem op uitgebracht.

  Nu duimen draaien, en hopen dat het boek binnen kort in m’n boekenkast komt te staan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s