Read, Dream, Believe

Lieve lezers,

De meeste van jullie zullen zich afvragen: Waarom heet deze blog Serendipity – Read, Dream, Believe.

Serendipity is een van de moeilijkste te vertalen woorden in het Engels maar het valt te omschrijven als “fortuitous happenstance” or “pleasant surprise”. Of zoals in het Nederlands gezegd een onverwachte leuke verrassing. 

Ik persoonlijk vind een boek vaak Serendipity, sommige boeken zijn echt een aangename verrassing. Een boek waarvan je dacht is dit wel iets, waarbij je stond te twijfelen het te kopen of toen je het kreeg je dacht is dit wel iets voor mij. Regelmatig zijn dit goede boeken die je graag wil delen met anderen.

Vanwege al deze Serendipity boeken wil ik graag op deze blog mijn ervaring over deze boeken met jullie delen. En natuurlijk lees ik ook de boeken waar iedereen helemaal wild over is en ook hierover zal ik mijn mening met jullie delen.

Waarom, Read, Dream, Believe … Dit omdat lezen vaak tot onze dromen spreekt en ik vind dat we in onze dromen moeten geloven.

Heart of the book

Ps. Serendipity is natuurlijk veel meer dan alleen terug te vinden in alleen boeken. Het is overal om ons heen. Sta er voor open en geniet er van.

Xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s