Win! Wolfsbloed

Lieve lezers,

Voor het 1 jarig bestaan van mijn blog mocht ik Wolfsbloed weg geven. Nu heeft helaas de winnaar zich nog altijd niet gemeld via de mail. Daarom heb ik een andere winnaar gekozen. Echter wist deze mij te melden het boek inmiddels al in bezit te hebben. De winnaar daarna had een ongeldig mail adres en die daarna had het boek inmiddels ook al.
Daarom heb ik besloten het boek voor iedereen weer eerlijk te winnen te stellen.

Schermafbeelding 2015-04-30 om 12.31.54

Let op!! Dit boek is een deel 2 van een serie!
Eveline is in gevaar. Haar ontwaakte gaven maken haar tot loslopend wild voor geesten, demonen en het duistere genootschap de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven achter zich laten. Weg van Cleo. Weg van Azer. Ze reist af naar Parijs, waar ze terechtkomt in een huis met andere Wachters. Eindelijk heeft ze een plek waar ze veilig is en waar ze zal leren hoe ze haar nieuwe krachten moet gebruiken.
Maar ze voelt zich verscheurd: kiest ze voor zichzelf of moet ze op zoek gaan naar haar moeder, die op een foto staat met de Broeders van Belial? Als in de krochten van de romantische lichtstad een duivelse strijd ontbrandt tussen goed en kwaad, blijkt meer dan ooit dat ze, ver weg van haar vrienden, geheel op zichzelf is aangewezen. Wie kan ze echt vertrouwen? Tijdens een confrontatie met haar grootste vijand wordt Eveline voor een levensgevaarlijk dilemma gesteld.

Wat moet je doen om te winnen?

Like en Share de foto van de win-actie op FacebookΒ  +1
Regram de foto van de win-actie op Instagram +1
Retweet de foto op twitter +1
Laat een reactie achter in de reacties +1

Win wolfsbloed

Vergeet vooral niet openbaar te delen als je via Facebook mee doet. Als je via Instagram mee doet vergeet dan vooral niet Serendipity Books te vernoemen onder de foto.

De win-actie loopt t/m 16 juli.

Liefs, Marjolein

43 gedachtes over “Win! Wolfsbloed

 1. Deel 1 was erg leuk, dus deel 2 wil ik zeker nog lezen. Dus ja, ik doe mee. Alles gedaan, behalve delen op instagram. (Omdat ik geen idee heb hoe dat moet. (Help?))

 2. Hoop dat ik hem ga winnen lijk me een super gaaf boek ik heb tot nu toe nog geen boek gehad wat ik echt spannend vindt deze lijk me wel super gaaf dus ik ga duimen

 3. Ik heb super genoten van het eerste boek en (tot grote schaamte) nog steeds niet het tweede boek aangeschaft. Ik ben net klaar met de Touching Juliette trilogie en ik zou heel graag beginnen met lezen in Wolfsbloed want het begint weer helemaal te kriebelen. Ook heerlijk voor mee op vakanntie! Dus hem winnen zou het echt helemaal super zijn! πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

 4. Lijkt me een leuk boek! Ga zeker deel 1 eerst lezen ookal heb ik die volgensmij al gelezen. Ik ga zo je foto via fb en instagram delen en hier is me reactie πŸ™‚

  Echt super leuke blog! Moet elke week toch even spieken tussen de recensies en acties πŸ™‚

 5. Fb check
  twitter check
  Instagram via mijn broertje

  Wil heel erg graag dit boel winnen, lekker lezen in de vakantie. Zeker nu ik niet veel kan en het vooruitzicht met heel veel revalidatie is. Kan ik een een steun heel erg goed gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s