Inspiratie Notebook

Lieve lezers,

Vorige week donderdag kreeg ik op het Zomer Books, Blogs, Borrel event dit super leuke boekje! Ik was er meteen helemaal verliefd op en daarom kan de recensie natuurlijk niet uitblijven.

Titel: Inspiratie Notebook
Verschenen:  januari 2015
Pagina’s: 96
Uitgever: AnkhHermes, UitgeverijSchermafbeelding 2015-07-06 om 13.16.36 Koop bij bol.com

Ben jij ook zo iemand die altijd een opschrijfboekje bij zich heeft? Een boodschappenlijstje, de titel van een liedje dat je wilt onthouden, een brief aan je lief, een lekker recept of een telefoonnummer, alles kladder je in dat opschrijfboek. Het geeft rust in je hoofd en ruimte in je hart! Mooie notebooks heb je nooit genoeg, en dit mooie Inspiratie Notebook is een echte beauty die je gewoon moet hebben! Prachtig vormgegeven en vol inspirerende en mooie quotes van bekende en minder bekende spirituele leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Anselm Grun, Willem Glaudemens en Marcus Aurelius. Een fijn boek om altijd bij je te hebben of om cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is!

Zoals jullie allemaal wel weten ben ik dol op Notebookjes! Ik heb er dan ook veel en veel te veel. Echter is dit boekje wel heel erg bijzonder. Normaal werkt een Notebook al inspirerend maar dit boek brengt inspiratie naar een geheel nieuw level.

2015-07-08 10.44.27

Het eerste wat opvalt is de fijne ringband. Ik ben daar zelf een groot voorstander van omdat je de pagina’s dan lekker om kan slaan. Je hebt geen last van terugslaande pagina’s en je neemt ook minder ruimte in beslag op de waarschijnlijk al krappe plek waar je schrijft. Het papier is lekker dik waardoor het een rijk en waardevol gevoel geeft. Ook beschrijft het hierdoor lekker makkelijk.

Afgezien van dit is de binnenkant van het boekje ook daadwerkelijk prachtig! Schrijf stukken worden afgewisseld met inspirerende quotes en prachtige afbeeldingen. Het omschrijven hiervan is echt heel moeilijk omdat het zo waanzinnig mooi is. Kijk daarom zelf maar even: (klik op de foto’s om ze fullscreen te bekijken)


2015-07-08 10.46.302015-07-08 10.45.27

2015-07-08 10.46.032015-07-08 10.45.37

Zoals je ziet is elke pagina anders ingedeeld. Wat echter overal hetzelfde is zijn de inspirerende quotes van inspirerende mensen. Op de ene pagina is het alleen puur genieten en na denken over wat deze zin voor betekenis heeft voor jou en op de andere pagina kan je zelf opschrijven wat jij maar wilt.
Door jou eigen insteek maak je dit Notebook helemaal persoonlijk en past het uiteindelijk helemaal bij jou

 Ben je al overtuigd van het feit dat je dit boekje gewoon moet hebben?! 

Ik vind werkelijk waar alles prachtig aan dit boekje. Van hoe het voelt tot hoe het er uit ziet tot het gevoel wat het bij je oproept.

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan Dagmar van uitgeverij Z&K.

Advertenties

3 gedachtes over “Inspiratie Notebook

  1. Een prachtig notebook….ik houd van inspirerende teksten…..de indeling is mooi en inderdaad die ringband…zo fijn/handig….genoeg ruimte voor mijn eigen tekst…echt super 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s