Blogtour: Meisje vermist – Tess Gerritsen + win-actie!

Lieve lezers,

Ik verwacht dat je al veel voorbij hebt zien komen over Meisje vermist. Ik mag vandaag de Blogtour van dit boek afsluiten!

Titel: Meisje vermist
Auteur: Tess Gerritsen
Verschenen:  mei 2015
Pagina’s: 256
Uitgever: The House of BooksSchermafbeelding 2015-07-04 om 22.21.34Koop bij bol.com

Vuilnismannen vinden in een steegje de lichamen van twee jonge vrouwen en forensisch arts Kat Novak moet ze onderzoeken. Op het eerste gezicht hebben de twee gevallen van over- dosis niets met elkaar te maken. Maar Kat vermoedt dat er onheil-spellende dingen gebeuren in de stad Albion, die de laatste tijd steeds meer verloedert. In deze razend spannende thriller waagt Kat haar leven om de waarheid boven tafel te krijgen.

Lang heb ik zitten wachten tot dit boek op de mat viel. Ik wilde er namelijk heel erg graag in gaan beginnen ook al wist ik dat ik heel weinig tijd had ivm mijn tentamens.
Het eerste wat me opviel toen het boek uiteindelijk binnen kwam was dat het heel groot is en het een groot lettertype heeft. Daardoor leest het heel makkelijk.

Veel mensen heb ik vol lof over Tess Gerritsen horen spreken. Echter heb ik nog nooit iets van haar gelezen. Wel heb ik een boek van haar in de kast staan maar ben er nog nooit aan toe gekomen. Dit was daarom mijn eerste kennismaking met deze auteur.
In het begin had ik wat moeite om in het boek te komen. Of mijn pet er nu simpelweg niet naar stond of het gewoon moeilijk inkomen was ben ik nog altijd niet aan uit. De personages zijn wel sterk en krachtig neer gezet. Vooral het hoofdpersonage Kat. Gedurende het boek ontwikkelt er zich een spannende romance tussen Kat en Adam. Maar Adam is een man waarvan ze niet weet of ze hem kan vertrouwen.

Winnen!!

Namens The House of Books mag ik 1 exemplaar van dit boek weg geven aan jullie.

Wil je kans maken op dit boek like Serendipity Books dan op een van onderstaande social media kanalen en laat in de comments (met geldig e-mail adres) achter waarom jij dit boek zou moeten winnen!

Serendipity Books op Twitter
Serendipity Books op Instagram
Serendipity Books op Bloglovin
Serendipity Books op WordPress
Serendipity Books op Pinterest

Deze win-actie loopt t/m 12 juli

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan The House of Books. 

33 gedachtes over “Blogtour: Meisje vermist – Tess Gerritsen + win-actie!

 1. ik volg je via twitter – bloglovin en wordpress. En waarom ik het boek graag zou willen winnen is omdat het boek me erg aanspreekt en ik nog niets van Tess Gerritsen heb gelezen…eens moet de eerste keer zijn en wil dus beginnen met Meisje vermist.

 2. Doe heel graag mee voor dit mooie en spannende boek. Heb al meerdere boeken van Tess gelezen en ben heel benieuwd naar: Meisje vermist…zeker na al die mooie recensies die ik heb gelezen. Ik volg je op FB en Bloglovin.

 3. Hoi, Ik volg je blog met veel plezier op bloglovin, wordpress en facebook. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik je recensie met veel plezier heb gelezen en het boek mij aanspreekt. Daarnaast heb ik nu tijd om te lezen omdat ik moet revalideren van een operatie en mijn stapel nog te lezen boeken enorm aan het slinken is 😉
  Groetjes Ans

 4. Ik volg je op alles behalve pinerest, daar kan ik je niet vinden en die link ziet niet dat ik de app al heb dus ja
  Ik het op bijna alles nakita veltman of nakita’s libary
  Ik wil het boek graag lezen omdat de recensies uitmuntend zijn en het lijkt me een heel spannend verhaal + ik ben verliefd op de kaft!

 5. Ik ga je bericht zo meteen liken op Bloglovin, instagram, facebook én twitter. Waarom ik dit boek verdien?

  Op 19 juli vertrek ik voor een weekje met mijn mama naar Duitsland voor een zogenaamde stamceltherapie. Dit is best intensief. Nadien is mijn lichaam volledig uitgeput, waardoor ik vier weken lang moet rusten. Tijdens die vier weken kan ik niet veel. Lezen valt me zwaar, zelfs ondertitels zijn te moeilijk om me op te concentreren. Behalve als ze een groot lettertype hebben. Net zoals dit boek dus. Daarnaast lees ik heel graag, maar door al mijn schoolwerk heb ik al een tijdje geen nieuwe boeken meer kunnen/mogen ontdekken, plus het misdaad-genre spreekt me enorm aan! Het zou dus onwijs gaaf zijn als ik dit zou winnen.

 6. Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit bericht ook geliked. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat mijn moeder een echte fan is van Tess Gerritsen en ik vind het altijd leuk om haar met een boek te kunnen verrassen! Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar het boek en zou ik het dan vast wel een keer van haar mogen lenen 🙂

 7. Heb dit boek inderdaad veel voorbij zien komen en ben heel erg nieuwsgierig geworden. Ik volg je nu op alle fronten en wil graag kans maken zodat ik op mijn beurt een recensief steentje kan bijdragen op mijn blog 😉

 8. Zou dit boek zo graag willen winnen, mijn moeder is de 18e jarig en zou dolgraag dit boek aan haar willen geven. Ik volg op facebook en twitter. De rest heb ik helaas niet. Hoop dat ik alsnog kans maak. We zijn beide echte boeken-fans 😀 😉

 9. ik volg je via Twitter.
  Heb heel veel goede verhalen gehoord over dit boek en deze schrijvers maar hij is hier in de boekhandel steeds uit verkocht. Dus dit zou een manier zijn om tog nog aan dit boek te komen.

 10. Doe graag mee voor dit mooie en spannende boek. Vooral nadat ik er al wat overgelezen heb, ben ik zeer benieuwd naar het hele verhaal en maak graag kans.

 11. ik zag deze actie op fb en zou heel graag mee willen doen. Ben een echte boekenwurm, alleen valt het met kleine kindjes in huis niet altijd mee om tijd te maken om even te lezen. Ik ben echter zo benieuwd naar dit boek, dat ik met liefde en plezier tijd vrijmaak, bijv voor het slapengaan, of tijdens de midagdutjes van mijn zoontje

 12. Wil nog steeds heel erg graag mee doen, in mijn vorige reactie had ik al doorgegeven dat ik het voor mijn ma wil winnen. Dat nog steeds en ook voor mezelf, nu ik een hele lange revalidatie te gaan heb. Hoop echt dat ik win, zou een enorme troost zijn, zeker op fb nog een keer gedeeld. 😊😊😊

 13. Ik volg je nu enkel via Pinterest. Ik vrees dat ikzelf “vermist” ga worden als ik al die andere sociale media moet gaan volgen. Het boek lijkt me in ieder geval een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s