De Milennium-reeks

Lieve lezers,

Het begon allemaal met Mannen die vrouwen haten. De eigenzinnige karakters, het ingenieuze plot, de journalistieke achtergrond, de scherpe dialogen en de enorme vaart maakten dit tot het meest gelezen boek in Zweden en in de rest van de wereld. En het wereldwijde succes ging verder met de volgende twee delen: De vrouw die met vuur speelde en Gerechtigheid. Van de boeken waar wereldwijd 80 miljoen exemplaren zijn verkocht, zijn zojuist verschenen met prachtige nieuwe kaften!

Auteur Stieg Larsson heeft de impact en het succes van zijn boeken niet meer mogen meemaken. Hij overleed in 2004, nog voordat zijn eerste boek Mannen die vrouwen haten werd gepubliceerd. David Lagercrantz (bekend van de voetbalautobiografie Ik, Zlatan) werd door de erven van Stieg Larsson gevraagd een vervolg te schrijven op de succesvolle Millennium-reeks.  – AW Bruna 

Schermafbeelding 2015-06-20 om 14.56.39

Koop bij bol.com

Op 27 augustus 2015 verschijnt wereldwijd het vervolg op de Millennium-trilogie van Stieg Larsson. De Zweedse schrijver David Lagercrantz is gevraagd door de erfgenamen om de reeks met Lisbeth Salander en Mikael Blomkvist voort te zetten.

Uitgeverij Signatuur maakte eerder de Nederlandse titel WAT ONS NIET ZAL DODEN bekend. Nu wordt ook het Nederlandse omslag onthuld en licht de uitgeverij een tipje van de sluier op over de inhoud van het boek.

Over het boek:
Spionage. Jacht. Paranoia.
Het tijdschrift Millennium heeft nieuwe eigenaren. Boze tongen beweren dat Mikael Blomkvist zijn beste tijd heeft gehad en hij vraagt zich af of hij iets anders moet gaan doen.
Lisbeth Salander is rusteloos. Ze doet mee aan een grootschalige hackeraanval en neemt risico’s die ze normaal gesproken zou vermijden.
Op een avond krijgt Blomkvist een telefoontje van professor Frans Balder, een autoriteit op het gebied van kunstmatige 
intelligentie. Balder zegt zeer gevoelige informatie te hebben over de Amerikaanse inlichtingendiensten en heeft contact gehad met een jonge vrouwelijke hacker die erg veel lijkt op iemand die Blomkvist maar al te goed kent.

– AW Bruna

Morgen op de langste dag van het jaar zijn er een aantal bloggers die graag samen met jou aan deze reeks willen beginnen en kijken hoe ver ze komen op deze langste dag van het jaar. Door morgen te beginnen kan je alle drie de boeken op tijd uit hebben voor deel 4.

Wie van jullie gaat er mee doen met lezen? 

Liefs, Marjolein

Advertenties

Een gedachte over “De Milennium-reeks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s