10x Binnenkort verwacht

Lieve lezers,

Hoe zit het met jullie to read lijstje? Die van mij is nog altijd toren hoog maar er is nog zat plaats voor nieuwe boeken.
Het uitgeef seizoen is weer begonnen dus er staan weer hele mooie boeken op jullie te wachten.
Hieronder zet ik alvast een aantal hele leuke boeken op een rijtje die je absoluut niet mag missen.

Seeker – Arwen Elys Dayton – 29-05-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 13.17.59

De next big thing na The Hunger Games en Divergent!

Quin, Shinobu en John ondergaan in Schotland al jaren een intensieve training om een Zoeker te worden. In tegenstelling tot John ronden Quin en Shinobu die succesvol af. Wanneer de twee echter de eed hebben afgelegd die hen tot een echte Zoeker maakt, komen ze erachter dat het nobele doel dat ze dachten na te streven, niet meer bestaat. Quin en Shinobu besluiten te vluchten om hun lot te ontlopen en kiezen allebei hun eigen pad. John is echter op zoek naar hen en de waardevolle athame die de Zoekers gebruiken, om recht te zetten wat er in het verleden met zijn familie is gebeurd. De allesbeslissende strijd om gerechtigheid barst los en Quin zal haar pad voor de toekomst moeten kiezen.

Het gouden licht (budget exemplaar) – Santa Montefiore – 29-05-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 15.23.08

Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdragen om weer een kind om zich heen te hebben. Maar als Bruno er eenmaal is, kan ze niet anders dan haar best voor hem doen. Ze wil dat hij zich welkom en geliefd voelt, ondanks haar eigen pijn. En wonderlijk genoeg lijkt de jongen meer te weten over Jack dan mogelijk is… 

De prinsens – Selectie trilogie – 15-06-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 13.26.42

Na het enorme succes van De selectie, De elite en De one schreef bestsellerauteur Kiera Cass dit spannende vervolgverhaal. Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders. Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.

De Moordopdracht – James Dashner – 16-06-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 13.22.16

1e prequel 

Mooie Meisjes – Karin Slaughter 18-06-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 13.25.02

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

De ijzeren engel – Cassandra Claire – 18-06-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 13.29.36

“Het eerste deel van de Infernal Devices-trilogie – die vooraf gaat aan de Kronieken van de Onderwereld begint wanneer Tessa’s gerieflijke leventje van het New York in 1978 abrupt eindigt als haar voogdes sterft. Tessa wordt naar haar broer in Londen gestuurd, maar voordat zij daar aankomt is ze ontvoerd door de Zwarte Zusters, die haar dwingen zich te bekwamen in een vreemde gave, waarvan ze niet eens wist dat ze die had: transformeren. Ze wordt gered door de superknappe en gevatte Will, die haar naar de Schaduwjagers brengt…

Lola geeft zich blood – Rachel Gibson – 18-06-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 14.59.59

Als ex-supermodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit – en in de zon – te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid.

Ik ook met jou – Conny Regard – 14-07-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 15.26.20

Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren… op z’n Italiaans!

After 3: Hij hoort bij jou – Anna Todd – 16-07-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 15.02.34

In de opwindende nieuwe delen van de After-serie dreigen wantrouwen, verraad en familiegeheimen Tessa en Hardin uit elkaar te drijven. Kunnen liefde en passie alles overwinnen?De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

De verborgen universiteit deel 3 – Natalie Koch – 18-08-2015
Schermafbeelding 2015-05-20 om 15.05.47

Met pijn in mijn hart meld ik dit.. Maar hij is alweer uitgesteld.

In De stad van de alchemist gaat Alexa Westerhof op zoek naar de geschriften van de zeventiende-eeuwse magus Morgenstern. Kan zijn muziek de wereld vernietigen of juist verbeteren? En mag je magie opdringen aan de wereld als die daar beter van wordt? Welk spel spelen Jeremy Crowley en Augustus Fenrick? Samen met haar grootvader en vrienden duikt Alexa in de geschiedenis van geheime Londense genootschappen om een antwoord te vinden op alle vragen en te voorkomen dat Morgensterns theorieën in verkeerde handen vallen. Raadselachtige sterfgevallen zorgen voor onrust in Londen en als er rellen uitbreken, lijken de dagen van de stad geteld. Intussen moet Artemus Jones zich verantwoorden voor zijn betrokkenheid bij de gebeurtenissen van twintig jaar geleden en zwerft er een dakloze rond die meer te verbergen heeft dan zijn identiteit.

Natuurlijk komen er nog veel meer gave boeken aan maar deze lijken mij echt iets voor jullie en natuurlijk mijzelf.

Welk boek willen jullie echt lezen?

Liefs, Marjolein

Advertenties

4 gedachtes over “10x Binnenkort verwacht

  1. Op dit moment ben ik bezig in Clockwork Angel en ik wil nog heel graag het laatste deel van de Verborgen Universiteit lezen (en deel 2 voordat die uitkomt ook) en daarnaast ben ik benieuwd naar de vervolgdelen van After.

  2. Pingback: Win! Seeker | Serendipity Books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s